Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac
Príprava ajurvédskych horúcich nápojov sa oproti bylinným čajom líši tým, že sa nevaria, ale len zalievajú. Rozomletý prášok alebo "churna" sa konzumuje priamo v teplej tekutine s vodou. Na rozdiel od... Zobraziť viac