✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2018ISBN:
9788055218069Rozmer:
175×245 mmPočet strán:
304Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina