Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny, z vajec a húb... Zobraziť viac
Ako bylinky poznávať, zbierať, spracovávať, uschovávať a potom aj používať – toto všetko sa dozviete v knihe Babičkine nové bylinky. Sú v nej usporiadané celoživotné skúsenosti a recepty známej bylinkárky, ktoré inde nenájdete... Zobraziť viac
Atlas jedlých húb a hubová kuchárka v jednej knihe. Zaujímavá publikácia, pri tvorbe ktorej sa spojili poprední českí a slovenskí mykológovia Ladislav Hagara, Oldřich Jindřich a Aleš Vít... Zobraziť viac
Ottovo nakladateľstvo - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu lesklá - 504 str. - ISBN: 80-7360-670-4 - Kniha Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
Čo dodá jedlám nezameniteľnú chuť a nevšednú vôňu a navyše je prospešné zdraviu? Aké časti byliniek sa smú používať? Aké sú... Zobraziť viac
Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac
Patrí varenie k vašim záľubám? Potom by vám v kuchyni nemali chýbať bylinky. Obohaťte svoj jedálny lístok o nové pokrmy... Zobraziť viac
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva... Zobraziť viac
1 000 receptov od najvýznamnejších českých cukrárov a kuchárov. Viac ako tisíc farebných fotografií sladkých jedál i postupov ich prípravy. Rozsiahla kapitola sladkých jedál pre diabetikov... Zobraziť viac
Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb... Zobraziť viac
Ďalšia originálna kuchárska kniha z Ottovho nakladateľstva vám prináša bohatú ponuku receptov na sladké hlavné jedlá. Tvorcovia knihy čerpali najmä z tradičnej českej, slovenskej a stredoeurópskej kuchyne, ktorej pokrmy pripravovali celé generácie... Zobraziť viac
Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek... Zobraziť viac
Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej... Zobraziť viac
Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské v peci pomyslně provází stovku receptů z dávných let. Tehdy naše babičky i prababičky svým umem a zkušeností dokázaly vykouzlit... Zobraziť viac
Patrí varenie k vašim záľubám? Potom by vám v kuchyni nemali chýbať bylinky. Obohaťte svoj jedálny lístok o nové pokrmy ochutené bylinkami a nevšednými koreninovými zmesami, ktoré im dodajú vábnu arómu a lahodmú príchuť... Zobraziť viac
Odmerovanie surovín bez váženia - pomocou hrnčeka, lyžice a lyžičky. Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času. Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti... Zobraziť viac
Pôvod, história a kultúra pestovania, prípravy a konzumácie kávy... Zobraziť viac