Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť –... Zobraziť viac
Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život... Zobraziť viac
Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie... Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Pestrá a praktická kuchárska kniha je výnimočná tým, že neobsahuje recepty charakteristické pre určitý región, ale vznikla zozbieraním rodinných receptov jedného rodu... Zobraziť viac
Príbeh o dlhovekej kultúre, ktorá je ukrytá v šálke voňavého horúceho nápoja... Zobraziť viac
Množstvo odskúšaných receptov, vychádzajúcich z tradičnej slovenskej kuchyne... Zobraziť viac
Víkend nám ponúka čas na varenie výborných klasických jedál a kulinárskych špecialít. Keď nám však na niekoľkohodinové varenie neostáva čas, urobíme si niečo chutné a jednoduché zo surovín, ktoré doma nájdeme, alebo z takých... Zobraziť viac
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni... Zobraziť viac
Knedľa je národným jedlom mnohých národov. Môže byť malá ako čerešňa, veľká ako lopta, guľatá, podlhovastá, a dokonca stlačená ako placka. Bola jedlom chudobných, dodnes je pokrmom každodenným, nenáročným na prípravu, ale je aj pokrmom sviatočným... Zobraziť viac
Šaláty, nátierky, cestoviny. Kuchárka s množstvom chutných a inšpiratívnych receptov, v ktorej si každá nájde to svoje. Z... Zobraziť viac
Cestoviny varili naše mamy, babičky a prababičky od nepamäti. Tajomstvo prípravy typických jedál, ako sú halušky, pirohy, fliačky, rôzne druhy domácich rezancov sa dedilo a odovzdávalo nasledujúcim generáciám... Zobraziť viac
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete pravé talianske recepty, vrátane potrebných surovín. Nasleduje podrobný opis na prípravu, sprevádzaný fotografiami. Na konci knihy nájdete aj slovníček pojmov. Zobraziť viac
Víkend nám ponúka čas na varenie výborných klasických jedál a kulinárskych špecialít. Keď nám však na niekoľkohodinové varenie neostáva čas, urobíme si niečo chutné a jednoduché zo surovín, ktoré doma nájdeme, alebo z takých... Zobraziť viac
Šaláty, nátierky, cestoviny. Kuchárka s množstvom chutných a inšpiratívnych receptov, v ktorej si každá nájde to svoje. Z mäsových šalátov sa dokážu najesť aj veľkí chlapi. Zeleninové šaláty... Zobraziť viac
Sezónna kuchárka obsahuje chutné jedlá pripravené z mäsa, zo zeleniny a z ovocia. Tieto jedlá obsahujú množstvo vitamínov a minerálov, sú vhodné pre každého a majú priaznivé účinky na organizmus človeka. Dobre sa rozhliadnime, čo nám záhrada ponúka... Zobraziť viac
Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete pravé talianske recepty, vrátane potrebných surovín. Nasleduje podrobný opis na prípravu, sprevádzaný fotografiami. Na konci knihy nájdete aj slovníček pojmov. Zobraziť viac