Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti ekológie, energetiky, odpadov, transportu a stavebníctva... Zobraziť viac
Chodíme okolo nich každý deň. Pomáhajú nám dýchať, tienia, znižujú teplotu a pohľad na ne nám dodáva pokoj. Viete, o čom hovoríme? O stromoch! Tím sa budeme venovať v najnovšom čísle časopisu Bublina... Zobraziť viac
Na toto číslo Bubliny budete potrebovať ČAS! Pýtate sa, prečo? Je to totiž tentokrát naša i vaša téma. Čas ovplyvňuje svet aj ľudí okolo nás. Spoznáme, ako ľudia merali čas v minulosti a ako sme sa prepracovali až k digitálnym hodinkám... Zobraziť viac
Témou Bubliny číslo 21 je MIER. Žiť v mieri a slobode si prajeme všetci rovnako. Už z rozprávok vieme, že jediné, čo dokáže poraziť zlo, je dobro. Prečo teda vznikajú konflikty? Jeden obrovský a nevysvetliteľný práve prebieha u našich susedov... Zobraziť viac
Ako zladiť turizmus s potrebami komunít žijúcich v horách? Kam sa vyvíja horolezectvo a pre koho sú najvyššie štíty? Nielen o tom hovorí v exkluzívnom rozhovore pre 5. číslo Hikemates najslávnejší horolezec sveta Reinhold Messner... Zobraziť viac
Ani tento rok nechýba špeciálne vydanie časopisu Cyklistika s podtitulom Oficiálny sprievodca Tour de France 2020. Obsahuje všetky informácie o tohtoročnej Tour de France na jednom mieste. Dozviete sa v ňom podrobnosti o jednotlivých etapách... Zobraziť viac
V ôsmom čísle časopisu Bublina sa pozrieme na to, ako rozum a cit ovplyvňujú naše životy. Psychologička nám vysvetlí, ako sa vďaka emóciám a racionalite rozhodujeme, neurovedkyňa zasa rozoberie fungovanie mozgu... Zobraziť viac
Nová Bublina číslo 11 je tentokrát venovaná téme domov. Dozviete sa ako bývame my - ľudia a ako sú na tom podivuhodné živočíchy či včely. V článku o menšinách si prečítate, kto všetko je u nás na Slovensku... Zobraziť viac
Nová Bublina číslo 12 je tentokrát venovaná téme jedlo. Dozviete sa, ako funguje tráviaca sústava a aké je správne zloženie stravy, ktorú jeme. Zistíte, odkiaľ sa vzal obed, čo jedli naši predkovia v minulosti a tiež o... Zobraziť viac
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
Letné číslo Bubliny prináša tému Knihy. V článkoch, komiksoch a aktivitách ju rozoberieme z každého uhlu pohľadu... Zobraziť viac
Ročenka TOP Kuchyňa prichádza na trh už vo svojom 13 ročníku pričom poskytuje mnoho námetov a inšpirácií pre záujemcov o nábytok a najmä kuchynský nábytok... Zobraziť viac
Zoznámte sa s novinkami v týchto oblastiach: Architektúra, Stavebné materiály, Interiér, Exteriér, Technológie... Zobraziť viac
Špeciálne dvojčíslo venované súčasnému media art-u Made in Japan. High tech-myslenie a východná tradícia v ukážkach jednotlivých autorov + 9 lekcií z japonského... Zobraziť viac
Kávový priemysel stojí a padá na ľuďoch. Ako konzumenti často zabúdame, že ľudia, ktorí pestujú, dovážajú, pražia a... Zobraziť viac
Katalóg - Sprievodník zvedavého ucha. Zobraziť viac
Tento rok nás naučil mnohému. Umeniu žiť, prežiť a byť viac vnímavý. Mať schopnosť zo seba vydať to najlepšie aj v zložitých podmienkach, dokázať spontánne reagovať a byť kreatívny... Zobraziť viac
Slovenská republika má dlhodobý problém s odpadom, ktorý obyvatelia na našom území vyprodukujú. V rámci Európskej únie už niekoľko rokov patríme medzi krajiny, ktoré na skládky ukladajú najviac odpadu. Len zlomok z neho dokážeme recyklovať a opätovne... Zobraziť viac
Periodikum Green Magazine prináša čitateľom zaujímavosti z oblasti energetiky, odpadov, elektromobility, ekológie, biznisu a inovácií... Zobraziť viac